Tasokasta majoitusta Ylläksellä

<< Takaisin

Varausehdot

Nämä ehdot ovat sitovia kun varaus on tehty. Ennakkomaksu (30%) tulee maksaa eräpäivään mennessä, varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Loppusuoritus on maksettava 30 päivää ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin kuusi viikkoa) laskutetaan koko maksu yhdellä kertaa. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Tieto avaimen luovutuksesta annetaan asiakkaalle viimeistään 1 vrk ennen majoitusta. Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihdosta johtuneet todelliset kustannukset. Yhteystiedot ja ajo-ohjeet tulevat loppulaskun yhteydessä. Loma-asunto on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo16.00 lähtöpäivään klo 11.00. Vaihtopäivä on lauantai. Poikkeavista ajoista sovittava Check Point Finland Oy:n kanssa. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, patjat, peitteet, tyynyt ja muu varustelulistan mukainen irtaimisto. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Majoitusta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varausta tehtäessä on sovittu! Lemmikkieläinten pito majoitustiloissa on kielletty!

Liinavaatteet

Asiakas voi vuokrata liinavaatteet (aluslakana, pussilakana, tyynyliina, kylpypyyhe, kasvopyyhe ja kylpytakki) hintaan 15 € / setti tai tuoda mukanaan omat liinavaatteensa Vuoteissa on käytettävä aina liinavaatteita

Siivous

Loppusiivous sisältyy hintaan.

Vahingonvastuu

Asiakas on korvausvelvollinen kiinteistölle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista suoraan Check Point Finland Oy:lle. Puutteet ja huomautukset majoituksessa on tehtävä yhdyshenkilölle heti loma-asuntoon saapumisen jälkeen, jälkikäteen ilmoitettuja puutteita tai vikoja ei huomioida.

Peruutus

Peruutus tulee tehdä aina kirjallisena Check Point Finland Oy:lle. Mikäli peruutus tehdään vähintään 30 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu vähennettynä peruutus- ja toimistokuluilla, 50€. Peruutuksen tapahtuessa 30-20 vrk ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvissa peruutuksissa peritään koko maksu, ellei kohdetta saada uudelleen vuokrattua. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairauden, onnettomuuden tai kuoleman johdosta, palautetaan vuokra, vähennettynä peruutus- ja toimistokuluilla 50€. Tällöin on esitettävä lääkärintodistus peruutuksen syystä. Mikäli ennakko- ja/tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, eikä suoritusta saada, on Check Point Finland Oy:llä oikeus perua varaus.
Check Point Finland Oy:llä on oikeus perua jo tehty varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure). Tällöin asiakas saa takaisin jo maksamansa vuokran.

Check Point Finland Oy 040 514 6655 info@kullankallis.fi www.kullankallis.fi